از عصارهی کلم قرمز به عنوان معرف در فاز مایع استفاده کنید.
چند قطره از مایع را روی یک سطح سفید بریزید و تغییر رنگ آن را هنگامی که با سرکه و جوش شیرین ترکیب میشود ببینید. میتوانید مشاهده کنید که این مایع در مقابل سرکه یا آب لیمو، قرمز و در مقابل جوش شیرین به رنگ سبز در میآید.
یک سانتیمتر عصاره را در لیوان شفافی بریزید. لیوان را تا نصفه از آب پر
کنید. حالا مقداری سرکه در آن بریزید و تغییر رنگ آن را مشاهده کنید.
آزمایش را دوباره تکرار کنید و این بار به جای سرکه از جوش شیرین استفاده
کنید.
آمادهسازی کاغذ PH با عصاره ی کلم قرمز
مقداری کاغذ صافی سفید (porous) ببرید و آنها را در عصاره غوطهور کنید تا
کاملا عصاره به خورد کاغذ برود. بعد از نیم ساعت کاغذها را خارج کنید و
کنار بگذارید تا خشک شود. بعد آنها را بصورت نوارهای کوچک ببرید. میتوانید
آنها را ماهها نگه دارید. اگر میخواهید عصاره کلم را نگه دارید آن را در
یخچال بگذارید چون بعد از مدتی فاسد خواهد شد.